Panel diskusija – Karijera u Customer Happiness-u!

Na 6. Customer Happiness meetup-u, imaćemo po prvi put panel dikusiju! Glavna tema panela će biti Karijera u Customer Happiness-u i imaćemo priliku da čujemo mišljenja domaćih stručnjaka. Da li je moguće napraviti karijeru u sferi Customer Happiness-a? Kakva je trenutna situacija po ovom pitanju u našoj zemlji? Vidimo se 20. decembra u Privrednoj komori Beograda da saznamo šta o tome imaju da kažu:

Jovan Šikanja

Jovan brine o sigurnosti svojih klijenata i specijalista je za sprečavanje online prevara prilikom e-trgovine. Radi za najveću aukcijsku kuću u Srbiji – Limundo! Svakodnevno pronalazi nove načine da detektuje i spreči online prevare.

Jovan je i InfoSec entuzijasta i haker! Osnivač je udruženja gradjana eSigurnost.org i autor je InfoSec bloga Esigurnost.net. U saradnji sa RNIDS, često drži predavanja studentima na temu InfoSec-a i podizanju svesti o online bezbednosti.

Petar Atanasovski

Petar je vodja ManageWP Customer Happiness tima u kompaniji GoDaddy. Bivši je predsednik AIESEC Srbije, voli vaterpolo, brodove, svira gitaru i istražuje nove biznis trendove. Studirao je informatiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Kad se ne bavi Customer Experience-om, pomaže ljudima da se profesionalno razvijaju, pravi nove proizvode i trudi se da učini svet boljim mestom.

Dane Popović

Rodjen 4.1.1990. u Beogradu. Kao srednjoškolac, pohadjao seminar psihologije u Istraživačkoj Stanici Petnica. 2009. upisuje Visoku školu Elektrotehnike i Racunarstva na smeru Audio i Video tehnologije, i tri godine kasnije postaje Diplomirani inženjer audio i video tehnologija.

Posle nekoliko part – time poslova u struci, zapošljava se u NCR-u kao Customer Care Representative i godinu dana kasnije prelazi na poziciju Technical Support Specialist.

Ivana Ćirković

Voditeljka panel diskusuje! Ivana je konsultant za Social Media, Digitalni Marketing i PR, zaljubljenik u Njujork i WordPress.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u digitalnim vodama i radu sa poznatim i priznatim klijentima, Ivana je otvorila agenciju za digitalni marketing KickStart u okviru koje, pored usluga digitalnog marketinga i ePR-a, radi edukacije i treninge zaposlenih u kompanijama iz oblasti digitalnog poslovanja.

Vidimo se 20. decembra u Privrednoj Komori Beograda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.